Неделя, 23 Април 2017 16:13

МОДИФИЦИРАНА BLUETOOTH огърлица

Написана от
Оценете
(0 гласа)

МОДИФИЦИРАНА   BLUETOOTH огърлица + LONG LIVE BATTERY + усилвател + 3-магнитни микро слушалки Loud Sound+ USB + зарядно +вградена презареждаема микро батерия + 1година пълна гаранция

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ: готов за употреба: цена 148лв. Само огърлица цена:138лв

безжична огърлица с блутут

Тази блутут огърлица работи без никакви кабели до телефона, защото се свързва посредством криптирана bluetooth връзка с телефона, а не с кабел, както по-евтините модели.работи с 3 ватов специален аудио усилвател позволяващ безпроблемна работа на трансмитера дори с магнити, също така огърлицата се свързва  с всеки тип микро слушалки, качеството на звука е добро но на модела Стелт на Нокия с лепенка на рамото, все още неможе да се конкурира по качество и издържливост на батерията за стравнение модела на нокия издържа до 6-7ч. непрестанна работа, докато този модел издържа до 3 часа, в режим на непрестанна работа.

Комплекта включва:

- блутут огърлица

- елегантна кутиика

- зарядно

- USB кабел за рареждане (не служи за включване в телефона по време на употреба, служи само за зареждане)

-  6 месеца гаранция за безупречна работа.

Това блутут безжично устройството е снабдено най-важните бутони:

ОПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА НА БЛУТУТ ОГЪРЛИЦА

Бутон ноемр 1

 

Как се слага магнит в ухото можете да видите, като кликнете тук.

 

Начин на свързване на bluetooth огърлицата:

Натиснете и задръжте бутон номер 1 за включване, докато не започнат да мигат синия и червения диод на огърлицата. След това пуснете мобилния си телефон да търси нови устройства (new paired devices ). Предавателя ще се появи с име T-LOOP. Паролата за сдвояване е винаги 0000, по-новите телефони с тъч скрийн, като iphone, HTC и др. не искат парола, защото я въвеждат автоматично по подразбиране.  След като сдвойте устройството, трябва да го свържете (connect) с телефона за да стане и активно след това, ако телефона ви пита дали да сдвоява блутута автоматично му дайте да (yes). След като сте направили всичко друго, ако задържите бутон1 диода на блутута ще светне червено и след 5-6 секунди телефона ще индикира, че сте дискънектнали устройството от телефона и обратно, задръжте пак бутона да светне този път в син цвят и след 5-6 секунди телефона ще индикира, че сте свързали устройството. Ако устройството е свързано и кънектнато с телефона след 2 бързи натискания на Бутон 1 можете да наберете последно набран номер, без дори да докосвате мобилния си телефон (работи на принципа на обикновено хендсфри).

Друга подобна статия за този модел вижте тук.


Характеристики:

Честотен обхват: 2400~2480MHz
Разстояние на предаване: до микро слушалка С магнити < 15см, М6 < 30 cм,/ М1< 50см; / М2,М3,М4,М5 < 100см / до  мобилния телефон <10 br="">Батерия: презареждаема 320 mАh литиево-йонна
Време за разговор: до 2.5 часа с магнити (увеличена до край) и до 3.5 часа с микро-слушалка М6

ПРИ ЖЕЛАНИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ МОДЕФИКАЦИЯ  СЛЕД КОЯТО ТРАНСМИТЕРА ДА ИЗДЪРЖА 10-15 ЧАСА В РЕЖИМ НА РАБОТА


Време на изчакване 120 часа
Размери: приемник 27x59x19 мм / примка диаметър 3 мм, дължина 840 мм / тегло 24 г.

 

 

 

блутут магнитна огърлица

ВНИМАНИЕ НЕ ДОБЛИЖАВАЙТЕ КАБЕЛА НА ОГЪРЛИЦАТА ТОЛКОВА БЛИЗО, КОЛКОТО Е ПОКАЗАНО НА КЛИПА. В КЛИПА Е ПОЛЗВАНЕ НЕ ОРИГИНАЛНА МИКРОСЛУШАЛКА, КОЯТО НЕ Е ТОЛКОВА ЧУВСТВИТЕЛНА, АКО КАБЕЛА НА ОГЪРЛИЦАТА СЕ ДОБЛИЖИ НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО СЛУШАЛКАТА, ЗВУКА СТАВА ТОЛКОВА СИЛЕН, ЧЕ ГОВОРИТЕЛЧЕТО НА МИКРО СЛУШАЛКАТА МОЖЕ ДА СЕ ПОВРЕДИ.

 

Цена 100лв (цената е за огърлица без слушалка или магнит)

При покупка на комплект трансмитер с магнити или микрослушалка (М6,М1,М2,М3,М4,М5 ) в цената има намаление.

Прочетена 4155 пъти Последно променена в Неделя, 23 Април 2017 16:16

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

FaLang translation system by Faboba