Промоционална цена 64лв за Модел 2013 с

Комплекта съдържа всичко необходимо за употреба:

-бутон за изключване при извънредни ситуации,

-бутон за увеличаване и намаляване на звука при извънредни ситуации,

-без обемисти 9 волтови батерии, които пречат, виждат се, нагряват и има опастност устройството да запуши. Като при старите модели с 9в батерии  доста хора предлагат  стари модели с 9волтови батерии с неизяснен произход по 50-60лв, но това вече е без значение защото нашия модел е революционен без аналог. 

- Супер- тънъки кабелчета в телесен цвят, а не с дебели медни жици с които човек по погрешка може и да се обеси   

- Не сте зависими от магазини за батерии или китайски 9в батерии, които могат всеки момент да спрат да работят, вие имате устройство с независима акумулаторна батерия и

-зарядно което дори можете да го включите в USB то на вашия автомобил

- даже получавате допълнително зарядно за 220волта

- получавате специален 3.5мм универсален преходник пасващ дори на проблемни букси

- 6 броя микрослушалки от 2мм и от 2.5мм с никелово* покритие или (по Ваш избор)+ 2 броя гумирани слушалки +  приспособление за изважданеИзбор между 100 модификации хендсфри за всички модели телефони за да се избегне използването на преходници.  
ПОДАРЪК  голям магнит при спешни ситуации, когато слушалката не може да се извади от ухото

 12 МЕСЕЦA Пълна гаранция, в състояние сме да отремонтираме всичко до 1 час ако дойдете на място.

* целта на никелираното покритие е предпазване от реакции при хората с алергия към медтта, който е използван при златистите мини слушалки. Тънкия слой мед по слушалките оказва около5-10% влияние на  качеството на звука и е предпоставка за алергии.

Уреда  се използва за срещи, конференции, охрана, преписване на изпит и др.

Други предимства на модела:

 • не може да бъде заглушен от други микрослушалки или устройства.
  -  няма позлатено покритие на слушалките, подходящо за алергичните към мед, който се използва при микрослушалките с златно покритие - безпроблемна работа при продължителна употреба. Предавателя не прегрява дори при 5 часа непрекъсната работа
  - използва се нов вид огърлица с вградена микро акумулаторна батерия без външни праисторически букси в които се кичат сума 9 волтови батерии.
 • Устройството има усилвател с много по-качествон и по-добър звук от познатите китайски или “роно пройсведените от разни джегити в мазето” J модели с 9 волтови батерии и не облъчва толкова, защото усилвателя е разработен по специална американска технология с модефициран чип позволяващ отдаването на максимална мощ при 3.6волта мощ, по този начин устройството е много по-поднодящо за употреба от бременни майки например, защото не предизвиква главоболие като при огърлиците работещи на 2*9 волта батерии което прави цели 18волта радиационно електромагнитно поле.
  - миниатюрен и много по-чувствителен подвижен микрофон.
  - подобрен предавател осигуряващ по-добро качество на звука и по-силен сигнал, много по-добър звук от устройствата с 9волтови батерии и същевременно по-ниска радиация в пъти, което го прави много
 • -по-труднен е и за олавяне с детектор излъчването на усилвателя е 5 пъти по-слабо от аналогичните устройства с 9 волтови батерии.

Комплекта е нов и неизползван!

 *За връзка с телефона при покупката се избира между 2. 5мм накрайник (стандартен при NOKIA и др. марки) или 3. 5мм накрайник използван при голяма част от новите модели телефони. За всички останали марки и модели могат да се използват преходници, които се продават по магазините за GSM аксесоари. Микрофона е миниатюрен и може да се прикрепи незабележимо към всяка част на дрехата.

Всички модели микрослушалки предлагани на пазара използват една и съща честота. В много от рекламите ще намерите обещания за "тайни" и "защитени честоти". Това е подвеждаща информация и не бива да се доверявате. Моделите микрослушалки използвани до преди 1-2 години са неприложими при днешните условия. Единствената гаранция за успех е използването на мощен предавател.

Цена на доставка:
До офис на Еконт с опция за преглед и тест: 4.60лв
До личен адрес: 6.50лв

ЗА повече инфо можете да посетите този сайт от линка с всички модели мини слушалки

FaLang translation system by Faboba