Uncategorised

Uncategorised (6)

Вторник, 13 Януари 2015 18:22

Сайт за иновативни технологии и софтуер.

Написана от

Ако търсите интересен софтуер или иновативна електроника електроника.  Посетете http://www.novitemi.com

сайт за алтернативни решения.

Вторник, 18 Ноември 2014 17:54

Магнитна микрослушалка без нужда от GSM

Написана от

Всичко от което се нуждаете е Само GSM SIM BOX PRO и микрослушалката, телефон не ви е нужен, без кабели, без батерии 100% невидим и неоткриваем, работи с всички познати модели микрослушалки.

Може да работи и да се чува перфектно както с магнитна микрослушалка, така и с всички пластмасови видове  микрослушалки , които не падат на тъпанчето, а се скриват навътре в ушния канал, като м мини например. Ако работи с микрослушалки захранвани с батерия 337 (позната още като: SR 416S W ) може да се чува до 60см, но ако работи с магнитна микрослушалка, то тогава трябва да е сложена през рамото или около врата.

    Оригиналния трансмитер GSM SIM BOX PRO е единствения по рода си с реален 4W усилвател, който е най-мощния предавател на пазара. Друг плюс, е че има бутон за усилване и намаляване на звука също, като модела " GSM SIM BOX PRO ( тип кибритена кутия ) ". Голямо предимство на модела е, че може да се изключи по всяко време само с едно натискане на бутона, така дори да има някакъв вид детектор няма да може да бъде локализиран.

 Упътване:

Упътване за употреба на GSM SIM BOXGSM sim box опътване за начин на слагане на сим картата

 

  1. Поставете сим картата във вашия мобилен апарат и махнете пин кода на картата  (settings/security settings/ sim cart pin code)
  2. ВНИМАНИЕ! Ако поставите сим картата на обратно устройството може да се повреди. Поставете сим картата правилно, като страната на сим картата с отрязаното ръбче влиза най-напред и отрязаното ръбче трябва да е от към бутона on/off на устройството.

Правилно поставяне на сим картата в трансмитера за микрослушалка GSM SIM BOX

  1. Пъхнете сим картата, така че да щракне хубаво в устройството. Ako e необходимо може да ползвате тънката част на зарядното за да натиснете картата, така че да щракне добре.
  2. Включване: след като сте сложили вече сим картата и тя е щракнала добре, задръжте on/off бътона 5-10 секунди докъто не премигне червената лампа. След това изчакайте около 30 секунди трансмитера да намери GSM мрежата на съответния оператор. ВНИМАНИЕ! Преди да извадите Сим картата натиснете бутона SOS/RESET при вадене.
  3. Съвет, колкото повече е намален звука, толкова повече ще издържи батерията на трансмитера. Според характеристиките си батерията би следвало да държи до 4ч (максимум), ако желаете да може да бъде направена модефикация в наш сервиз, така че устройството да издържи доста повече.

 

GSM SIM BOX юь хеусаспь феюэс`хь ндпкхсньъс, я пснидявкцьвньработа с безжична микрослушалка със сим картавидове микрослушалки работещи с GSM SIM BOX PRO model

ДРУГИ ПОДОБНИ МОДЕЛИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ И КАТО КЛИКНЕТЕ  ТУК.

Петък, 21 Март 2014 16:30

Блутут химикал с усилвател

Написана от

Блутут химикала маже да се комбинира със всички видове пласмасови слушалки. Издържа в режим на работа около три-четири часа. Разтоянието от химикалката до микрослушалката трябва да е до 15-20см. за да се чува добре. За повече инфо може да цъкнете тук

Петък, 21 Март 2014 14:13

Модифицирана блутут огърлица с усилвател

Написана от

Модифицираната блутут огърлица издържа в режим на работа около четири пъти повече отколкото обикновената блутут огърлица, тъй като батерията е около четири пъти по-мощна от тази на обикновената блутут огърлица. Огърлицата се комбинира както със магнитни слушалки, така и със всички видове пласмасови слушалки.(Ако искате да видите всички видове микрослушалки цъкнете тук) В комбинация с микрослушалка М-mini звука е със същото качество като със слушалка М-3 , но  М-мини се скрива много добре в ухото. При старият модел M-mini, кордата е разположена в средата на капачето за разлика от новият модел M-mini където кордата е разположена в края на капачето, което я прави още по-невидима. Модифицираната блутут огърлица притежава същите характеристики като обикновената огърлица, но се различава от нея по модифицираната батерия: За повече инфо може да цъкнете тук.

Четвъртък, 24 Октомври 2013 12:19

За нас

Написана от

За нас

Вторник, 10 Май 2011 19:59

Експресен ремонт на микрослушалки

Написана от
Untitled Document

alt

 

Пълен комплект невидима безжична микро слушалка с bluetooth индуктивна подплънка на рамотоза GSM апарат.

Пълния комплект невидима микро слушалка с с bluetooth индуктивна подплънка на рамотоза GSM апарат. е създаден да подосигури невидима безжична връзка с: мобилни телефони, Mp3 плеъри и радиостанции - посредством невидимо bluetooth хендсфри handsfree. Този продукт е от категорията на възможно най-малките хендсфита на пазара и най-неоткриваемите.

Пълния комплект е създаден за употреба в изключителни ситуации за тайна комуникация. Предпочитан от много студенти, заради относително малките си размери и е лесен за употреба, като несъществува опастност да се извади безпроблемно от ухото.
Качеството на звука е доста по-добро от това наповечето китайски устройства.

Чувствителноста на микрофона е увеличена на максимум и естествено е доста по-добро от повечето китайски модели.

 

 

Пълния комплект невидима микро слушалка с с bluetooth индуктивна подплънка на рамотоза GSM апарат. съдържа:

- индуктивна невидима микрослушалка.

alt

 

> Цялата с цвят на ухото

 

 

- ИЛИ

alt

 

>С черен капак на батерията

 

 

- запечатана чисто нова батерия 337.

 

- индуктивен bluetooth предавател с вграден в тънка подплънка.

 

Как да използвам пълния комплект невидима микро слушалка с жична индуктивна огърлица за GSM апарат?

Внимание!!! Прочетете цялото опътване преди употреба защото неправилната експоатация може да повреди устройството.

Бързи стъпки:

Стъпка 1 > Преди да поставите батерията- 337 трябва да се уверите, че страната на плюса на батерията е поставена към пластината
и страната на минуса трябва да гледа към долната част страната от която стърчи кордата. Внимание ако сложите батерията неправилно слушалката ще се повреди веднага.

altalt

 

 

 

 

 

 

След поставяне на микрослушалката в ухото ви, микрослушалката става напълно незабележима.

 

 

Микро слушалката е вътре във вашия ушен канал. Тя получава сигнал посредством изпратен сигнал от предавателя. Сигнала е много слаб за това предавателя трябва да бъде възможно най-близо до микрослушалката.

Два модела са на разположение.Единия модел използва микро слушалка SE101, другия използва SE102.

 

 

Перфектен за преписване на изпити, невидима комуникация при конференции, невидима комуникация между бодигардове, професионална охранителна дейност, гарантирано побеждаване на шах и в много други случаи.

Ако си задавате въпрос как да препиша на изпит, как мога осъществя невидима комуникация при конференции, как мога осъществя невидима комуникация между бодигардове, как мога осъществя невидима комуникация при професионална охранителна дейност или как да победя на шах ?

Отговора е тук............

Предлагам всички модели микрослушалки под наем.Цена : 148,60 лв за 1бр.

За цена на едро се свържете с нас.

Бонус : безплатен куриер до всяка точка на България от днес за утре.

Предлага се и куриер с опция от днес за днес за цялата страна при определени условия.

 

 
 
FaLang translation system by Faboba