BLUETOOTH ТРАНСМИТЕРИ (ПРЕДАВАТЕЛИ)

BLUETOOTH ТРАНСМИТЕРИ (ПРЕДАВАТЕЛИ) (6)

Модифицираната блутут огърлица с немска акумулаторна батерия издържа до десет часа в режим на работа при пълно натоварване.Може да се комбинира както с магнитна, така и с пласмасова слушалка. Огърлицата е с много добро качество на звука. Ако звука на огърлицата е по-увеличен, огърлицата ще издържи по-малко време в режим на работа. Колкото е по-намален звука по време на работа на огърлицата, батерията  издържа по-дълго време. Огърлицата има зарядно със USB щепсел за зареждане в контакт. Устройството трябва да се зарежда не повече от три-четири часа. Докъто се зарежда огърлицата свети червена светлина. Когато тя угасне, огърлицата е заредена. Колкото по-близо е огърлицата до слушалката, толкова звука е по-силен и обратно-колкото е по-далече от слушалката се чува по-слабо. За да се включи огърлицата се натиска продължително     

GSM SIM BOX + усилвател+ 3-магнитни микро слушалки Loud Sound+ USB + зарядно + вградена презареждаема микро батерия + 1година пълна гаранция
ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ готов за употреба: цена 154лв. Само GSM SIM BOX цена:148лв

Четвъртък, 13 Септември 2012 14:33

Часовник Супер саунд М2

Написана от

НОВ Блутут ЧАСОВНИК ПОДОБРЕНА ВЕРСИЯ с по-силен звук и съвместимост с магнитни микро слушалки, както разбира се с моделите  М1, М2,М3, М4, М5, М6 , при тях звука е много по ясен и ВЕЧЕ няма нужда да си  допирате часовника до ухото за да чуете какво ви се говори. Стандартния часовник продаван до сега има повече от два пъти по-слаб сигнал на предаване от новия модел Супер саунд М2. Дизайна на часовника е много по-добър в сравнение със старите дизайни на предишите модели.

 

Събота, 09 Юни 2012 10:33

MP4 и видео Часовник за микрослушалка

Написана от

Описание на MP3, MP4 Часовника е най-общо казано най-добрия електронен пищов за преписване.

MP3 индуктивен часовник
Това е 100% безжичен часовник с вградена памет и MP3 player и др.

Вече с нов и изключително добър дизайн снабден с индуктивен предавател за преписване с невидима безжична слушалка. Това е ръчен часовник с mp4 плеър и индуктивен предавател, има и четец за електронни книги, фото браузър, музикален плеър, видео плеър, и дори FM радио.

С индуктивения MP4 плейър часовник, можете да чуете аудио от безжична слушалка в рамките на 30 cm, докато mp3 часовникът излъчва музикална честота или показва видео на дисплея. Можете също така да чувате и от обикновенни слушалки включени.


С цел да се пести енергията на батерията можете да намалите и силата на излъчване (да се намали звука), в индуктивения mp3 плейър часовник не сложен допълнителен аудио усилвател за да не се прихваща от други устройства и да се пести електроенергия.

Часовника предавател има компактен дизайн и изглежда, като обикновен часовник на китката.

Характеристики на индуктивения mp3 часовник

Вградени в 4 GB памет
Възможност за включване на жични и безжични слушалки.
Нова технология на индуктивната намотка
Работа на безжичната микро слушалка в рамките на тридесет сантиметра
Множество функции и скрити

Пълният пакетът включва:

1 х MP4 часовник играч
1 х Микро слушалка
1 х кабел за зареждане и USB зарядно устройство
1 х CD Rom с шофьор на Win98 и видео конвертор
1* Опаковка в черна хартия кутия.

Изтеглете инструкциите за употреба от тук:

 


Сряда, 28 Март 2012 21:13

ВИДОВЕ BLUETOOTH ТРАНСМИТЕРИ

Написана от
Сряда, 14 Март 2012 11:49

BLUETOOTH ТРАНСМИТЕР ОЧИЛА

Написана от

блутут очила

Безжичен BLUETOOTH трансмитер  очила  за микрослушалка.

употреба на блутут очила

очила с блутуточила за микрослушалка

FaLang translation system by Faboba