ПОДСЛУШВАТЕЛ

ПОДСЛУШВАТЕЛ (4)

Вторник, 26 Март 2013 20:12

НАЙ-МАЛКИЯ В СВЕТА ПОДСЛУШВАТЕЛ М3

Написана от

НАЙ-МАЛКИЯ В СВЕТА ПОДСЛУШВАТЕЛ М3 

 

 най малкия в света подслушвател

 

Подслушвателя е с размери 1,5 см. X 3 см. (колкото две SIM карти) и височина 1,2 см.

Към подслушвателя има зарядно устройство с кабел с дължина 20 см., който от единия край е със стандартно USB, а в другия край кабела е mini USB. Към подслушвателя има и зарядно устройство. При зареждане, mini USB-то се включва в подслушвателя, а стандартното USB се включва в зарядното. Предимство е възможността, стандартното USB да се включи в компютър, лаптоп или в букса на касетофон в автомобил вместо в зарядното, което го прави много удобно и при пътуване. Зареждането трябва да трае не по-малко от четири часа. Издържа в режим готовност 7 дни, в работен режим 4 часа. Първо трябва да бъде премахнат PIN кода от SIM картата (виж статия „Как да премахнем PIN кода от SIM карта”), след което се поставя SIM картата в устройството (работи със всички видове SIM карти). Капака на устройството се отваря с приплъзване и SIM картата се поставя с металните пластинки надолу и страната, на която е надписа нагоре. Изрязаното ръбче на картата, трябва да бъде в горния десен ъгъл спрямо буксата, в която се включва малкото USB. Премигването на червения диод, означава че SIM картата е вкарана правилно в устройството. Устройството ще навлезе в режим на готовност. При зареждане на устройството, диода свети в червена и зелена светлина. Получава се уведомление чрез SMS или позвъняване, когато е засечен звук в стаята. Notification via telephone or message after voice is detected.

Подслушвателя е много чувствителен на звук и е без гласово активиране. След като устройството бъде поставено на подходящо място, връзката с него се осъществява чрез телефон, като се избира номера на SIM картата, която е поставена в подслушвателя. Микрофона на устройството е много чувствителен и може ясно да се чува звук до 5 метра.

Работи с GSM честоти 1800 Mhz, 900 Mhz и 800 Mhz. Българските GSM оператори работят на тези 3 честоти, т.е. устройството работи със всички български GSM оператори. Тежи 18 гр. Микрофона е електронно подсилен за увеличаване на силата на звука. SIM картата да не се вкарва по неправилен начин!

смяна на PIN код

 

PIN кодът представлява идентификационeн номер, който предпазва SIM картата от неразрешена употреба. Когато картата се включва за първи път, обикновено се иска въвеждане на PIN код. Премахването на PIN кода става в зависимост от GSM апарата, който притежавате. Инструкция за премахване на PIN кода може да се намери в ръководството за потребителя. Обикновено това става от меню „Settings” (Настройки”), в под меню „Security” или “Locks”.

Понеделник, 11 Март 2013 21:59

ПОДСЛУШВАТЕЛИ

Написана от 

Ако си задавате въпросите:

как да хвана гаджето в изневяра, как да подслушвам гаджето, как да хвана касиерката  която краде от магазина, как да подслушвам колегите, как да подслушвам шефовете, как да предпазя колата от кражба, как да предпазя мотора ми от кражба, как да хвана гадните крадци, които пак ми обраха вилата.....Вече  има решение:

Представяме ви най-съвременните устройства използвани до скоро само от разузнаването и военните, но вече и от нас "нормалните хора" :)

 ПОДСЛУШВАТЕЛ С ГЛАСОВО НАБИРАНЕ, GPS тракери, проследяващи устройства.........

 

 

 

Модели подслушватели без GPS и Google maps .

Подслушвател с гласово активиране
 ПОДСЛУШВАТЕЛ-БЕЗ ГЛАСОВО АКТИВИРАНЕ M-BMW Цена 99лв
 
Подслушвател с гласово активиране M9
 ПОДСЛУШВАТЕЛ С ГЛАСОВО АКТИВИРАНЕ M-9Цена 56лв
Най-малкия в света Подслушвател

 Най-малкия в света ПОДСЛУШВАТЕЛ M3-БЕЗ ГЛАСОВО АКТИВИРАНЕ  Цена 99лв

 GSM SIM BOX за микрослушалка
Трансмитер за микро слушалки, работещ и като подслушвател.

Съвместим с: М1 М2,М3, М4 М5, М6 И МАГНИТИ Цена 199лв.

 
 
 

НАЙ-НОВИТЕ МОДЕЛИ: Проследяващи устройства GPS тракери, подслушващи и проследяващи в реално време с google maps.

Проследяващо устройство М6

 

Подслушвател с функции aGPS, google maps, SOS  цена:99лв 

 

ПОдслушвател M5  с GPS

 

Подслушвател с функции GPS, google maps  цена:119лв 

 Петък, 27 Април 2012 07:09

Подслушвател с гласово набиране опътване

Написана от

Подслушвател с гласово набиране.

Упътване:

Боравенето с подслушващите GSM бръмбъри не е трудно. Всеки с базови или почти никакви познания може да се справи. Първо слагате СИМ картата в бръмбара , скривате го на скришно място там където трябва да подслушвате, звъните на номера от Сим картата и слушате, повечето телефони имат разни програми за записване (Call recording softwares), така че можете дори да си запишете и разговора ако разполагате с по-съвременен телефон.

Трябва да свършите следните описани по-долу неща преди да започнете работа:

Стъпка 1:  Сложете  бръмбъра за подслушване да се зарежда към зарядното устройство. Подслушвателното устройство се зарежда за около четири часа или докато не изгасне зеления диод.

 

 

Четвъртък, 26 Април 2012 22:36

Подслушвател с гласово активиране

Написана от
Устройство за подслушване Шпионско мини устройство за подслушване чрез гласово набиране и GSM SIM карта
Разберете какво мислят вашите подчинени, колеги, шефове и приятели, приятелки за вас.

ЦЕНА 92лв

Най-добрия модел на пазара с гласова активация (гласово набиране)

 

Шпионско устройство с мини размери за подслушване чрез GSM SIM карта. Този модел е снабден с кондензаторен микрофон конструиран по американски стандарти и е изключително чувствителен, поради което възпроизвежда качествен звук. Периметъра на покритие е около 20-22 метра. Устройството е снабдено с чувствителен сензор, с който при говор 40-45 db. набира последно набрания номер автоматично и така ви звъни в точния момент. Стартирането и спирането на гласовия датчик на шпионското устройство става с пращане на кратки СМС-и към номера в подслушвателя. Бръмбъра е снабден с качествена японска (Lithium-ion)  батерия, чрез която устройството може да работи в режим на готовност между пет и единадесет дни.

 

УПОТРЕБА: може да се подслушва всяка стая, автомобил, офис, магазин и т.н. (всяко място, където има комуникиращи хора )

Инструкции :

- Зареждането на бръмбара трае около три-четири часа.
- Поставяте СИМ картата в бръмбъра, но първо се маха ПИН-а на картата.
- Слагате подслушвателя в стаята, която желаете да подслушвате.
- Позвънявате на картата в бръмбъра и подслушвате.

Режим на гласово активиране на устройството:

- Изпращате СМС с кратко съдържание 1111 на СИМ картата в подслушвателното устройство.
- Спиране на гласово активиране става чрез изпращане на кратък СМС кратко съдържание 0000 на СИМ картата в бръмбара за подслушване.

Големина: 43-14-32 мм.

Ключови думи: бръмбар за подслушване, подслушвател, бръмбар, подслушване

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba