GPS тракер и подслушвател в едно

GPS тракер и подслушвател в едно (2)

Untitled Document

 {gallery}GPS-tracker/M5-GPS-TRACKER{/gallery}

 

 

Характеристики:
Обхвата достига до толкова далеч, доколкото глобалната GSM мрежа може да достигне, без значение дали е навън или вътре в помещение, позиционирането е без значение.
Употреба:
1. Преди да сложите картата в проследяващото устройство М5, МАХНЕТЕ ПИН КОДА на КАРТАТА, КОЯТО ще сложите в УСТРОЙСТВОТО.

2. Изпратете SMS с текст: "MY"  (без кавичките) до устройството. Подслушвателя М5 ще ви отговори със SMS на вашия телефон съдържащ информация за местонахождението на бръмбъра. В СМС-а ще има и код. 
3. Отворете сайта http://www.trackanywhere.org за да проучите сайта с картата.
4. След това въведете кода и тогава  натиснете Search бутона, след което ще видите текущата позиция на устройството.

 

Вибрационен сензор:

Употреба:

1. Изпратете   SMS  с текст:  "GDM4"  (без кавичките) до номера в проследяващото устройство.
2. Когато М5 (проследяващия подслушвател) е преместен или раздрусан, М5 ще ви изпрати SMS и ще ви се обади по телефона.
3. За да спрете вибрационния сензор изпратете СМС с текст "GDM4"
 -  Изпратете СМС с текст: “CALL” (без кавичките), за да настроите бръмбъра при нужда направо да ви се обажда.
 - Изпратете СМС с текст: “SMS” (без кавичките), при нужда устройството да ви изпраща само СМС. (Моля внимателно използвайте тези две функции, защото веднъж избрани, проследяващия бръмбър или изпраща СМС или се обажда при нужда)

 

Звуков сензор с аларма:

Употреба:
1. Изпратете SMS с текст "GDM1"  (без кавичките)  към устройството, така при звук наоколо шпионската джаджа ще се обажда на мобилния ви телефон, така сте включили гласовото набиране. Ако устройството е поставено например в кола с музика и др. можете да изключите функцията “гласово набиране” с кратък СМС с текст: “GDM2” (без кавичките)

2. За да получите информация за остатъчния ток в батерията изпратете СМС с текст: “GDM3”

3. За да нагласите времето (интервала) за активирането на гласовото набиране можете да пратите СМС с текст: "SJ**" (без кавичките)  (вместо звездите въведете интервала от минути след изтичането, на които циклично ще се активира отново гласовото набиране). Например ако искате бръмбъра да сканира на всеки 2 минути за звук мястото, където е поставен изпратете “SJ02” (без кавичките), ако желаете след 15 мин. да се активира изпратете “SJ15” (без кавичките).
4. Бръмбъра също може да работи с постоянно включено зарядно, ако това е необходимо.

5. Зарядното работи
МОЛЯ ВКЛЮЧЕТЕ БРЪМБЪРА НА ПОЗИЦИЯ “ON”, когато зареждате с зарядното.
Входящ ток на зарядното: 110 V-230 V/AC,  изходящ ток на зарядното :5 V/DC
6. Може да бъде използвано за :
- Позициониране на автомобил
- Позициониране на мотор. Както знаете застрахователните компании не застраховат мотори против кражба, така ползвайки проследяващата функция ще знаете във всеки един момент къде ви се намира мотора и даже кой какво говори около него.
- Позициониране на колело
- За домашна употреба
- Аларма
- GPS Тракер за деца, стари хора и …

 

 Подслушвател с проследяващо устройство през gsm мрежата

 

 

Разлики между GSM тракер  и  GPS тракер:


Функционалност

GSM  Тракер(V5)

GPS  ТРАКЕР

Обхват

глобален

глобален

Позициониращо пространство

Вкъщи и навън

навън

ВРЕМЕ в режим на готовност

Дълъг

къс

Радиационно излъчване

голямо

малко

Защита от влияние на времето

не

да

ЦЕНА

евтин

скъп

Ползван начин за проследяване

Уеб сайт

Уеб сайт

Режим на информация

Карта

Карта

Точност при позиционирането

Ниско

Високо

 

Пакета включва:
1бр. GSM tracker
1бр.  Зарядно
1бр.  Упътване
1бр. USB  Кабел

 

Вторник, 12 Март 2013 20:14

М6 подслушвател с функции на GPS тракер, SOS опция

Написана от

{gallery}GPS-tracker/M6-GPS-tracker{/gallery}

  Подслушвател M6 позващ GSM мрежата с AGPS функция. Позволяващ наблюдение местонахождението на обект в реално време, подслушване, обратна връзка при необходимост.

 

Модел М6 е както добър AGPS Tracker(тракер- показващ точното местонахождение), модела подържа и при спешна нужда от помощ SOS бутон, който когато се натисне изпраща на до пет номера SMS кординати + линк към google maps с точното местонахождение на устройството. При желание вие можете да наберете номера и да слушате какво се случва около устройството посредством вградение чувствителен микрофон вграден в бръмбъра. Модела има и опция да се ползва и като: “подслушвател” и “подслушвател с гласово набиране” – подслушвателя може да се активира при говор над 60db. (60 децибела са приблизително колкото шумът съсздаван от външното тяло на стандартен климатик или вътрешното тяло на климатик от нисък клас ) . Когато бръмбъра се активира, той може да набере предварително избран от вас номер, можете да променяте по всяко време този номер посредством SMS текстово съобщение: RESET и след това трябва да пратите второ съобщение с текст: LAG1 от номера на който желаете подслушвателя да звънни при нужда.

   Този модел е позлван до не много отдсавна е ползван, като военна технология и е бил пазен в тайна. Устройството може да бъде монтирано в кола, мотор, колело, инкасо автомобил, можете да следите вашите деца, да разберете ако се случи нещо извън дома на вашите стари баби и дядовци и да разберете веднага къде се намират имате възможност и за обратна двупосочна комуникация посредством включеното хендсфрй в комплекта. Устройството се ползва с голям успех при стари хора поради това, че стария човек не трябва тепърва да се учи да работи с GSM а реално ще може да ползва такъв при спешна нужда, благодарение на SOS бутона, който праща съобщение SOS..... до вашия номер и стария човек посредством хендсфрйто в комплекта ще може да ви говори и да ви чува едновременно, а вие вече ще знаете и локацията му, няма да има нужда да ви казва къде се намира.

 

Устройството е незаменимо при:

 

- Хора със силно напреднала склероза, защото ще знаете по всяко едно време къде точно е дадения човек. Така дори да се загуби ще можете да го намерите по най-бързия начин.

- Защита от кражба на мотор, вече рокерите или просто собствениците и фенове на мотори ще могат да си отдъхнат и да бъдат спокойни, че винаги ще могат да открият любимото си возило.

- Защита от кражба на велосипеди, всякакви скъпи планински байкове и пистови бегачи. Вече скъпото ви колело е защитено, защото ще можете да го намерите по най-бързия начин.

-Ще можете да подслушвате и следите прятелката си или прятела по всяко едно време за да не му се случи нещо.

   - Ако се занимавате с коли под аренда или давате служебни коли на служители от фирмата ви, вече ще знаете за какво реално се използват ресурсите ви къде ходят какво правят, какво говорят в колите ви, даже ще знаете какви местоимения си служат за да ви назовават.    

   - Ако имате любим автомобил за, който не само застраховката би била достатъчна, за да бъдете спокоен, че няма да го откраднат и искате допълнителна сигурност. Вече има начин да предпазим автомобила си от кражба или поне бързо да го намерим, преди да е станал на части.

   - Търсене на начин как да предпазим вилата си на село от кражба. Писна ли ви всяка година да ви обират имота на село. Не ви ли се е искало да хванете тия ненаситни крадци. Вече има начин. Устройството може да бъде монтирано на скришно място във вашата вила, магазин, склад, сервиз, бунгало, фургон и да бъде свързано към високо говорител в който ще можете със силен и зловещ глас да говорите от мобилния си телефон и да ги стрестнете, ще можете и да ги хванете в крачка (това в никакъв случай не ви го препоръчваме..) Ако имате желание уреда може да бъде модифициран от нас (все още се тества), така че при ваша команда да активира аларма или друг електро уред, който да изплаши крадците.

 

- Ако пренасяте ценности можете да сложите тракера-подслушвател вътре при тях, поради малките си размери ще остане незабелязах и ако нещо стане ще можете да намерите вещите си.

 

Продукта се характеризира с ясен звук, продължително време на готовност, прости операции, стабилно представяне, без инсталации, дистанционни управления и подобни усложняващи работата на продукта. Бръмбъра се командва само чрез пращане на SMS.
 
Важнo, моля преди употреба прочетете:


- този продукт е проектиран да опази вашата сигурност, ценни стоки и даде информация за местонахождението ви, компанията не поема никаква отговорност нерегламентирана употреба, на продукта, като се нарушава неприкосновеността и личния живот на трето

Лице:

- ако след употреба на продукта сте научили неща поради който са възниканали определени събития ние не носим отговорност, моля посъветвайте се с вещи лица преди да ползвате този продукт.

Много хора ползват този продукт, за дейности на пръв поглед безобидни и невинни, но без да се замислят дали нарушават неприкосновеността и личния живот на друг, пример за това е непрестанното подслушване и следене на приятеля, приятелката с цел да го хванем в изневяра. Естествено хващането на приятеля или приятелкйата в изневяра с този продукт би било много лесно, но определено е неморално и не ви препоръчваме да го правите, освен в някои найстина свръх екстремни изключителни ситуации.

 

 

-всички AGPS данни подадени от този продукт са за ваша приблизителна ориентация,

възможно да се случи грешка в позицията.


-Може да има забавяне, причинено от вашия оператор поради определени обстоятелства. Освобождаваме се от отговорност за сигурността на личността и собствеността. Това устройство е само помощно средство и е предназначено само да ви спомогне да запазите сигурността си или имиществото си.

 

-Според сигнала на GSM мрежата се променя и консумацията на батерията, ако сигнала е по-слаб консумацията е по-силна и обратно.

-Не опитвайте да отворите устройството.
-Всички права запазени информацията за този документ е обект на промяна без предупреждение.

 


Употреба:
    

М6 подслушвателя тракер използва GSM мрежата, чез поставяне в него на SIM карта, която чрез SMS пращани от друг ваш номер се управлява. Добре е сим картата която ползвате да не се ползва (но да е активна разбира се, което ще рече да може да праща sms си и да може да се обажда.), добре е номера да не го знае никой, защото устройството автоматично вдига и има опасност, така накой да ви слуша вас и вие в крайна сметка да бъдете обект на подслушване по ваше невнимание.

 

Включване на M6 GSM тракера:

 

 

1. Сложете СИМ картата в правилната посока както е показано на картинката до дупката за сим картата.  (Съвет от нас: изберете си тарифен с преференциални цени за пращане СМС си.)

2. Щом синята светлина мигне веднъж, това показва, че бръмбъра е вече включен, след около 35 секунди трябва синята лампичка да мигне 3 пъти, това значи че апарата е намерил мрежа и е готов за работа.

 

3.Не забравяйте да пратите най-напред SMS към устройството: RESET   за да форматирате паметта на устройството към заводски настройки.

 

4.За смяна на езика изпратете СМС към устройството с текст съответно за:

Китайски:   LAG1

Английски: LAG2

Руски: LAG3


Функция SOS:

M6 може да се свърже с до пет спешни телефонни номера за контакт, за това можем да изпратим от един номер 5 различни СМС са с настройки, че това са номерата към който ако се натисне SOS бутона ще бъдат изпратени съобщения.

За да въведем SOS номерата трябва да изпратим

HM1 /2, 3, 4, 5/ + телефонния номер, като устройството ще ви върне смс, че съответния номер успешно е добавен в листа със спешни номера, на които да звъни при нужда. След успешно добавяне устройството ще ви върне обратен СМС, че номера е добавен успешно в листа за SOS номера на който може да праща SOS съобщения.

 

Активацията на SOS функцията (пращане на 5 смс са към 5 номера или по малко в зависимост колко са зададени) става с натискането на бутона SOS за около 5 секунди.

 

Опция за слушане от разстояние през мобилния телфон:

Ако сте получили СМС от устройството с текст SOS, можете да наберете номера на устройството, то ще вдигне автоматично и ще можете да прислушате обстановката около устройството. Ако искате да разберете къде се намира устройството пратете смс към номера в М6 тракера с текст LBS , трякера ще ви върне смс с геогравски кординати longtitude (дължина), latitude (ширина) + линк с карта на която е отбелязано местонахождението на тракера.

 

Включване на набиране при шум става с СМС към номера: GDM1   Тази команда ще включи гласовия сензор и при звук над 60дб. Подслушвателя ще ви набере и вие ще можете да слушате какво става около подслушвателя. Ако картата която ползвате в подслушвателя е предплатена с неизгоден план, спокойно можете да затворите и да наберете номера от вашия телефон, на който ще му бъде отговорено на позвъняването автоматично.

 

Настройване на интрвал за включване на гласовия сензор:

Изпратете смс с текст: TIM** звездичките значат минути, например ако пратите TIM01 като СМС гласовия сензор ще сканира на всяка една минута дали има разговор около подслушвателя, ако пратите например TIM15 гласовия сензор ще сканира за звук на всеки 15 минути. След всеки пратен такъв СМС трябва да получите потвърждение от номера в устройството с текст “The interval time of alarm has been set for 2 minutes”

 

Изпратете СМС с текст GDM2 ако желаете да изключите гласовия сензор. Ще получите потвърдителен смс от устройството, че процедурата е изпълнена + допълнителна информация отностно нивото на сигнала и нивото на батерията.

 

Функция за вибрация, за да активирате изпратете СМС с текст GDM3 . Ще получите потвърдителен смс от устройството, че процедурата е изпълнена + информация отностно нивото на сигнала и нивото на батерията. За да спрете функцията за вибрация изпратете GDM4 след което ще получите потвърдителен смс от устройството

 

Алармени режими на работа:

-изпратете смс с текст MOD1 ,режима на работа при активиране на алармата ще се смени, като първо ще се праща СМС и чакк тогава ще ви се позвъни.

   -изпратете смс с текст MOD2 ,режима на работа при активиране на алармата ще се смени, само ще ви се позвънява без да праща смс си.

   -изпратете смс с текст MOD3 ,режима на работа при активиране на алармата ще се смени, като само ще се праща СМС и без да ви позвъни.

 

Информация отностно състоянието на батерията, мрежата и състоянието на алармата:

   -изпратете смс с текст: DSP

 

Функция за напомняне при намалено ниво на батериите стигнало 10% от капацитета на батерията: тя се стартира автоматично без да я настройвате вие.

 

 

 

 

Ако желаете можете да посетите платформата trackanywhere.org , използвайте за Id: (пример +3598 555555 )номера за който искате да ползвате тракера. А за парола 123456 след това сменете паролата си незабавно. M6 ще изпраща данни с местонахождението си на всеки 5 минути с данни за статуса си.

FaLang translation system by Faboba